Τεντοσυστήματα

Η τέχνη της υπαίθριας ζωής. Μόλις ο καιρός αρχίζει να βελτιώνεται, η βεράντα μας καλεί!

Ο συνδυασμός επίπλων, φυτών, φωτισμού και αξεσουάρ δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον για μεσημεριανό, απογεύματα ή χαλάρωση με οικογένεια και φίλους. Μια ηλεκτρική κάλυψη αποτελεί κεντρικό στοιχείο και σας παρέχει προστασία από τον ήλιο και ένα άνετο μέρος που μπορείτε να απολαύσετε.

Επαγγελματικές Κατασκευές

Η εταιρία «3D Τέντες» μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας ξεχωρίζει στο χώρο της κατασκευής συστημάτων σκίασης για την υψηλή της αισθητική και την ασύγκριτη ποιότητα.

Διαθέτουμε επαγγελματικές ομπρέλες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων καλύπτοντας κάθε ανάγκη σκίασης και παράλληλα προσθέτοντας στην αισθητική της επιχείρησης σας είτε αυτή είναι ξενοδοχείο, καφετέρια, εστιατόριο ή εκθεσιακό περίπτερο.

Η «3d Τέντες» διαθέτει προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη του επαγγελματικού σας χώρου. Εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται στον χώρο σας και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις ειδικά για εσάς.

Επαγγελματικές ομπρέλες, με μεγάλη αντοχή στον αέρα, βαρέως τύπου, υπέρ βαρέως τύπου τηλεσκοπικές, τετράγωνες, στρόγγυλες ή κρεμαστές, καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Δείτε σχετικά έργα εδώ

Οικιακές Κατασκευές

Η εταιρεία «3D Τέντες» αναλαμβάνει οποιαδήποτε κατασκευή η οποία περιλαμβάνει σιδηροκατασκευή, ύφασμα ή πλαστικό για την τέλεια κάλυψη/σκίάση ειδικών χώρων.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υφασμάτων όπως Σάββας ΑΕ, Λάμδα Λεβέντης, Calbari, Ten Cate, Somfy και Markilux.

Δείτε σχετικά έργα εδώ

Περγκοσυστήματα

Το σύστημα πέργκολας είναι μια ανοιγοκλεινόμενη τέντα η οποία ανοίγει σε μερικά λεπτά προστατεύοντας το χώρο τον οποίο καλύπτει από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τοποθετείται εύκολα απ’αρχής ή σε είδη υπάρχουσες κατασκευές, επιτρέποντας ακόμα και την κάλυψη χώρων με ασυνήθιστες διαστάσεις ή σχήματα (τραπεζοειδή, ρομβοειδή, γωνίες). Σχεδιασμένο για να προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, το σύστημα προστατεύει επίσης από τη βροχή και τον άνεμο εξαιτίας του ειδικά στιλβωμένου πλαστικού πανιού του, επιτρέποντας στο νερό της βροχής, να κυλά επάνω του χωρίς να λιμνάζει.

Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί από τεχνικής και αισθητικής πλευράς σε υπάρχουσες κατασκευές χωρίς να προσβάλλει την αρχιτεκτονική τους. Επίσης η κατασκευή του μπορεί να γίνει σε στυλ Roman γι’ αυτούς που προτιμούν μια high-tech διακόσμηση του χώρου, όταν δεν ενδιαφέρει η προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανικό για χώρους ανοικτούς στο κοινό όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, roof gardens, loft προστατεύοντάς τους απόλυτα από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ομπρέλες

ΤΕΤΡΑΓΩΝΕΣ – ΟΡΘΟΓΩΝΙΕΣ – ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ

Η 3D Τέντες σας εφοδιάζει με ομπρέλες για την στέγαση εξωτερικών χώρων. Οι ομπρέλες αποτελούν την εύκολη λύση για την προστασία από τον ήλιο καθώς η μετακίνησή τους είναι εύκολη, ενώ αποθηκεύονται επίσης εύκολα καθώς καταλαμβάνουν λίγο χώρο.

Οι ομπρέλες αποτελούν την συμφέρουσα λύση για τους εξωτερικούς χώρους καταστημάτων, που επιθυμούν ευελιξία στα μέσα εξοπλισμού τους και ευκολία στον χειρισμό τους, αλλά είναι και εξαίρετη λύση για την τοποθέτησή τους σε μονοκατοικίες, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον ασφαλείας που αποτρέπει τις ακτίνες του ηλίου, καθιστώντας την αυλή σας ιδανικό μέρος ανάπαυλας και ξεκούρασης.

Παράλληλα με την αποδοτική σκίαση που προσφέρουν, οι ομπρέλες είναι ανθεκτικές και αντιτίθενται στην φθορά του χρόνου με επάρκεια εξασφαλίζοντας πολύχρονη χρήση.

Στόρια

Τα στόρια σε διπλά τζάμια & κρύσταλλα εκπροσωπούν την επανάσταση στο σύστημα εσωτερικής σκίασης με στόρια και περσίδες παραθύρων.

Τοποθετημένα μέσα σε διπλά τζάμια & κρύσταλλα βελτιώνουν την θερμική απομόνωση των ήδη αποδοτικών διπλών τζαμιών & κρυστάλλων, διατηρούν καθαρά τα στόρια και τις περσίδες μας καθώς δεν υπάρχει επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, κάτι που συνεπάγεται αποφυγή του καθαρισμού τους και σας επιτρέπουν να ελέγχετε το φως καθώς και τη βελτίωση της ηχομόνωσης.

Εδώ και χρόνια κατασκευάζουμε στόρια και περσίδες στην Αιδηψό και στέλνουμε κατόπιν παραγγελιών στόρια και περσίδες σε όλη την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε απορία έχετε στις κατηγορίες στόρια και περσίδες μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 2226024113 και 2226060643 ή να μας στείλετε e-mail.

Ρολοκουρτίνες

Η εταιρεία 3D Τέντες ειδικεύεται σε συστήματα για ρολοκουρτίνες και συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρίες μηχανισμών.

Οι ρολοκουρτίνες – ρόλερ αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες μορφές σκίασης για σπίτια και κτίρια και προσφέρεται ως μια μοντέρνα εναλλακτική λύση για την προστασία από τον ήλιο.

Είναι διακριτικές, αποτελεσματικές και συμπαγείς. Αποτελούν μια κλειστή ενότητα, που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο ή στο ταβάνι. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος και στον διακριτικό τους σχεδιασμό, οι κασετίνες τους τοποθετούνται σε δωμάτια όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Τα συστήματα ρόλλερ σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υψηλή απόδοση σε μεγάλη γκάμα μεγεθών παραθύρου, βάρους και πάχους υφάσματος. Το χρωματολόγιο υφασμάτων Ρόλλερ αποτελείται από πολλές επιλογές χρωμάτων, σχεδίων και τύπων υφάσματος.

Επιλέξτε τη ρολοκουρτίνα που ταιριάζει στο χώρο σας μέσα από δεκάδες συνδιασμούς μηχανισμών και υφασμάτων!

Αυτοματισμοί – Μοτέρ

Με την εγγύηση της Somfy, μιας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως κατασκευάστριες εταιρείες ηλεκτρικών μοτέρ και αυτοματισμών οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Η αυτοματοποιημένη κίνηση στο σπίτι, σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια. Παράλληλα, σας επιτρέπει να εξοικονομείτε χρήματα, διαχειρίζοντας πιο σωστά την ηλιακή ενέργεια.

Γιατί με το πάτημα ενός κουμπιού από απόσταση μπορείτε να κινήσετε τις τέντες σας απλά και γρήγορα.

Επιπλέον με τους αισθητήρες αέρα και ηλίου, οι τέντες λειτουργούν αυτοματα, ανεβαίνουν σε περίπτωση δυνατού ανέμου και κατεβαίνουν όταν υπάρχει δυνατός ήλιος, προσφεροντάς σας ασφάλεια και σας λύνουν τα χέρια!

Extra πλεονέκτημα: Η Τέντα ανεβαίνει και κατεβαίνει απαλά, ώστε να μην καταστρέφεται το πανί.

Τελευταία έργα